Én a nyelvtanulás terén soha nem voltam sikeres… 

 

Úgy éreztem hiába tanulom, kidobja az agyam, de ez a módszer nagyon érdekes, és végre tényleg valami ami hatásos. Úgy tudnám jellemezni, mint a kisgyermeket, aki mindenféle nyelvtanozás nélkül tanul beszélni, mégis össze tudja rakni helyesen a mondatokat.

Az a lényeg, hogy teljes nyugalom legyen körülötted,és el tudj lazulni. Úgy nézem a szöveget, hogy a látóterembe legyen, de nem olvasom, csak bambulok, és az agyam teszi a dolgát, rögzít…memorizál… rögtön nem emlékszem, maximum egy-két szó lesz az, ami megmarad bennem, de másnap, vagy harmadnap, mikor nekiállok a feladatoknak minden jön magától

Hatékony, mivel a helyesírási hibákat is nézi, ezért rögtön ezt is megtanulom, hogy írni hogyan kell a szavakat. Ami nagyon tetszik, hogy rengeteg feladat van amit a sikeres tovább jutáshoz teljesíteni kell, és szórakoztató is a játékos rejtvényekkel egybe vegyítve…Aki sikeresen szeretne nyelvet beszélni játékosan tanulás nélkül… annak csak ajánlani tudom a módszert, mert nem kell más hozzá csak tudni kell ellazulni  Ennél hatékonyabb játékos megoldást a nyelvtanulásra sehol nem találni… rengeteg mindennel próbálkoztam, de ez az a módszer ami tényleg hatásos, és gyorsmódszer a nyelvtanulás terén!

Faragó TímeaBudapest