Feltételek

Online tananyaghoz való hozzáférés biztosítása:

a megvásárolt tananyag díjának beérkezésétől számított 3 munkanapon belül kerül aktiválásra a megrendelő a rendszerbe.  Amennyiben a megrendelő az bosegtan@gmail.com e-mail címen halasztott kezdési időpontot választ, akkor az általa választott időpont az irányadó kezdési időpont.

Egy kurzus leckéi 90 napon keresztül hozzáférhetőek a felhasználó számára, teljes szint megvásárlása esetén a hozzáférési idő egy év.

 

A leckék egymás után, a felhasználó teljesítményének függvényében lesznek hozzáférhetőek és a a hozzáférési idő alatt korlátlanul megismételhetőek.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a rendszerbe való hozzáférési adatait köteles megőrizni, és gondoskodni arról, hogy más kezébe ne kerüljön. A rendszer figyeli és naplózza a megrendelő minden tevékenységét.

Amennyiben megrendelő kiadja másnak a belépési adatait, úgy a szolgáltató kizárhatja a rendszerből és felhasználtnak tekinti a tananyagot, mely státusz nem visszaállítható.

A tananyag és a tanári segédletek szerzői jog védelme alatt állnak, ezért tilos ezeket letölteni,másolni, sokszorosítani, sem részben, sem egészben a szolgáltató írásos engedélye nélkül.
Szerzői jog
A megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a tananyagként kapott információkat sem az együttműködés időbeli hatálya alatt, sem annak megszűnését követően nem teszi harmadik személyek számára hozzáférhetővé, vagy azokat egyéb, az együttműködés tárgyával össze nem függő módon nem használja fel. Barátnak, ismerősnek sem küldhető tovább, megosztó oldalakra, torrent, warez oldalakra nem tehető fel.
Amennyiben ilyenre fény derül, a szolgáltató jogosult a kurzusról az elkövetőt kizárni, és ellene jogi úton kártérítési pert indítani.

Minimális rendszerkövetelmények:  

Pentium 4 számítógép, hangkártyával,
1024×768 képernyőfelbontás
Fejhallgató, ill. mikrofon
Google chrome böngésző
 

Nyilatkozat az egészségi állapotról

1./  A nyelvoktató tananyag  használata  az alábbi betegségek megléte esetén az esetleges kockázatok (Általában ezen betegségek kiváltó oka, korábbi erőteljes stressz helyzet, ami a relaxációs állapot miatt felidéződhet.) miatt csak saját felelősségre vehető igénybe:

– epilepszia, vagy más rohammal járó betegségek, korábbi kómás állapot,  traumatikus eredetű emlékezetkiesés,  súlyos látás-, vagy halláskárosodottság, kábítószer-, vagy alkoholfüggőség,  súlyos, orvosi kezelést igénylő, pszichiátriai betegségek, pánikbetegség.

2./  Az alábbi egészségügyi problémák megnehezítik, vagy lassíthatják a tanulás eredményességét.

– koncentrációzavar, emlékezetzavar, érzékszervi zavarok, hiperaktivitás, alvászavar, tanulási zavarok (diszlexia, diszgráfia) súlyosabb formája, depresszió, gyógyszeres kezelést igénylő krónikus betegségek

A kockázatokat megismertem, és elfogadom, a kiválasztott terméket megrendelem.
Amennyiben bármely kockázat a tananyag felhasználójára nézve szóba kerülhet, a tananyag használatát csak relaxációs hang használata  nélkül javasoljuk!
A szerződés a felek között Megrendelés gombra való kattintással, ill. email.-ben történő megrendeléssel lép életbe, amelyre a távollévők között megkötött szerződés (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet) szabályai vonatkoznak. A megrendelő a gomb megnyomásával, ill. az email-en történő megrendeléssel tudomásul veszi és elfogadja az itt leírt Általános Szerződési Feltételeket.
A jelentkező a törvény szerint 14 munkanapig élhet az elállási jogával.