Oldott tudatállapot megteremtése

 

relax

Sokféle módszer létezik a tudatállapot módosítására. 

Ezekből most kettőt emelnék ki, mert ezek a leggyorsabban elsajátítható technikák.Az első a légzés. Legyen lassú egyenletes és mély. Ami a legfontosabb az egészben, hogy amint elkezdünk koncentrálni a légzésünkre, abban a pillanatban, érezni kezdjük az ellazulást. 

A második módszer, a tudatállapot módosítása hangokkal.Agyhullám frekvencia táblázat.Amennyiben olyan hanghatás éri az agyat, ami nagyon hasonlít az agy által kibocsájtott frekvenciákra, akkor az elme szamárvezetőként elkezdi azt követni. Ezek a frekvenciák viszont jellemzően kívül esnek a hallható tartományon, ezért az agy muzsikáját csak speciális technikával lehet lejátszani. 

A módszer fejhallgatóval működik, mivel a két fülbe más-más frekvenciát kell lejátszani ahhoz, hogy a kettő hang különbségéből kialakuljon ez a speciális ütem. Bár a hallgató csak némi zúgást, búgást hall az egészből, néhány perc múlva már elkezdi érezni, amint a teste ellazul, szelleme megpihen, teret adva a tudatalattinak, amely magába szívja közben a környezeti információkat. 

relax-151841_640
girl-140571_640