Vélemények

Írd meg tapasztalataidat a tananyagról:

Mit szeretsz benne a legjobban? Miért jó így tanulni?

Miért ajánlanád másoknak?

Mit tanácsolsz az új megrendelőknek?

Az oldal alján tölts fel képet is magadról.

Timea online nyelvtanuló vélemény

Én a nyelvtanulás terén soha nem voltam sikeres… 

 

Úgy éreztem hiába tanulom, kidobja az agyam, de ez a módszer nagyon érdekes, és végre tényleg valami ami hatásos. Úgy tudnám jellemezni, mint a kisgyermeket, aki mindenféle nyelvtanozás nélkül tanul beszélni, mégis össze tudja rakni helyesen a mondatokat. 

Az a lényeg, hogy teljes nyugalom legyen körülötted,és el tudj lazulni. Úgy nézem a szöveget, hogy a látóterembe legyen, de nem olvasom, csak bambulok, és az agyam teszi a dolgát, rögzít…memorizál… rögtön nem emlékszem, maximum egy-két szó lesz az, ami megmarad bennem, de másnap, vagy harmadnap, mikor nekiállok a feladatoknak minden jön magától… 

Hatékony, mivel a helyesírási hibákat is nézi, ezért rögtön ezt is megtanulom, hogy írni hogyan kell a szavakat. Ami nagyon tetszik, hogy rengeteg feladat van amit a sikeres tovább jutáshoz teljesíteni kell, és szórakoztató is a játékos rejtvényekkel egybe vegyítve…Aki sikeresen szeretne nyelvet beszélni játékosan tanulás nélkül… annak csak ajánlani tudom a módszert, mert nem kell más hozzá csak tudni kell ellazulni  Ennél hatékonyabb játékos megoldást a nyelvtanulásra sehol nem találni… rengeteg mindennel próbálkoztam, de ez az a módszer ami tényleg hatásos, és gyors módszer a nyelvtanulás terén!

Jobb és bal agyfélteke

No photo 

A módszer kezdetben szokatlan volt.

 

A hagyományos tanulási megszokottság miatt eleinte nem tudtam eléggé ellazulni.

 Folyamatosan maximálisan teljesíteni akartam. 

A modul végére, már lazább vagyok.

 Jobban megy az egész. Nagyon tetszik minden feladat.!

” 

” 

” 

” 

 

 

 

                       

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    orulunk